Schimb ulei și filtre

Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreţinerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an.

Reglare directie si reparatii suspensii

Alinierea roţilor reprezintă un element cheie al întreţinerii anvelopelor, prin care se asigură obţinerea unor performanţe optime, a unei uzuri uniforme şi a unei durate de viaţă mai mari a anvelopelor.

Reglare faruri

Ar trebui să acordăm o mai mare atenție farurilor de la autoturismele pe care le detinem, astfel încât să nu circulăm pe carosabil cu farurile defecte sau să deranjăm alți participanți la trafic.

Inlocuirea placutelor de frana

Placutele de frâna sunt elementele de bază din sistemul de frânare. Starea lor poate fi evaluata de noi înșine după înlăturarea roților. Placutele trebuie înlocuite atunci când grosimea ferodoului este mai mică de 3 mm.

Diagnoză auto profesională

Nu reusiti sa identificati singur defectul? Faceti o programare pentru o diagnoza si totul va deveni clar. Diagnoza include verificarea starii tehnice si verificarea computerizata.

Verificare antigel

Antigelul este lichidul din motor responsabil cu menținerea acestuia functionabil in stari de temperaturi scazute, sub nivelul de inghet, pe perioada iernii.

Aveți o problema? Noi vă putem ajuta rapid!

Faceți o programare rapidă prin intermediul formularului de contact sau mai rapid telefonic la numărul de telefon 0726.337.897